Kako Priti Do Verkhnyaya Pyshma

Kazalo:

Kako Priti Do Verkhnyaya Pyshma
Kako Priti Do Verkhnyaya Pyshma

Video: Kako Priti Do Verkhnyaya Pyshma

Video: Kako Priti Do Verkhnyaya Pyshma
Video: Наркопритон в г. Верхняя Пышма, ул. Козицина 19 2024, April
Anonim

Verkhnyaya Pyshma je mesto v regiji Sverdlovsk, ki se nahaja dobesedno 1 km od meja regionalnega središča - mesta Jekaterinburg. Zgrajena je bila ob izviru reke Pyshma, po kateri je tudi dobila ime.

Grb mesta Verkhnyaya Pyshma
Grb mesta Verkhnyaya Pyshma

Navodila

Korak 1

Do mesta Verkhnyaya Pyshma lahko pridete z mestnim prevozom v Jekaterinburgu, najpogosteje s podzemne postaje Mashinostroiteley. Vendar pa je želeno mesto končna postaja le avtobusov 108 in 111A. Končna postaja vseh poti je avtobusna postaja Verkhnyaya Pyshma na ulici Ogneuporshchikov. Preostali avtobusi se iz Jekaterinburga premaknejo v druga naselja. Na poti do Verkhnyaya Pyshma prikličejo avtobusi 103, 104E, 134, 161 in 223. Cena avtobusa znaša približno 30 rubljev. Do mesta Pyshma lahko pridete z javnim prevozom od 6. do 23. ure. V sami vasi obstajajo tri lastne poti, po katerih lahko pridete iz enega kota mesta v drugega.

2. korak

Če se boste z avtomobilom odpravili v Verkhnyaya Pyshma, potem morate iz Jekaterinburga po aveniji Kosmonavtov do križišča z EKAD, nato pa do ulice Sovetskaya, voziti do križišča s Petrovo ulico. Z vožnjo po tej ulici lahko zapustite Jekaterinburg in pridete do Verkhnyaya Pyshma.

3. korak

Do Verkhnyaya Pyshma lahko pridete tudi s primestnimi avtobusi iz:

- vas Baltym na 101, - vas Krasny na 104, - vas Zeleni Bor ob 106, - vasi Olkhovka in Pervomaisky na 109, - mesto Sredneuralsk ali vas Iset na 110, - vas Nagorny na 112.

Priporočena: