Kako Priti Do Belovezhskaya Pushcha

Kazalo:

Kako Priti Do Belovezhskaya Pushcha
Kako Priti Do Belovezhskaya Pushcha

Video: Kako Priti Do Belovezhskaya Pushcha

Video: Kako Priti Do Belovezhskaya Pushcha
Video: ВИА "Песняры" - "Беловежская пуща" (1979) 2024, April
Anonim

Eden najbolj znanih naravnih rezervatov na ozemlju nekdanje ZSSR je Belovezhskaya Pushcha. Tu lahko opazujete različne živali, vidite, kako se obnašajo v naravi. In jih seveda fotografirajte in s seboj vzemite veliko prijetnih vtisov.

Belovezhskaya Pushcha pozimi je fascinanten pogled
Belovezhskaya Pushcha pozimi je fascinanten pogled

Navodila

Korak 1

Do Belovezhskaya Pushcha lahko pridete z vlakom na dolge razdalje z naknadno spremembo. V skladu s prvo možnostjo morate do Bresta priti z enim od naslednjih vlakov, ki odhajajo iz železniške postaje Belorussky: "Moskva - Monako", "Moskva - Cheb", "Moskva - Pariz", "Moskva - Nica", "Moskva - Brest", "Moskva - Praga" in "Moskva - Varšava". Na postaji Brest-Tsentralny morate prestopiti na avtobus Brest - Belovezhskaya Pushcha, ki odpelje vsake tri ure.

2. korak

Po prihodu na postajo "Brest-Tsentralny" lahko vzamete minibuse št. 12, št. 15 in št. 41, ki vas bodo pripeljali do Beloveške pušče. Skupaj bo pot trajala približno 14 ur in 30 minut.

3. korak

Obstaja možnost, kako skozi Minsk priti do Beloveške pušče. Temu primerno je eno od letal "Moskva-Minsk", ki vsak dan vzleti z moskovskih letališč "Sheremetyevo" in "Domodedovo". Po prihodu na letališče "Minsk 2" se morate voziti z avtobusom "Minsk - Brest", ki od tam odhaja vsako uro in pol. Ta avtobus vas bo pripeljal do osrednje avtobusne postaje v Brestu, kjer je v modi prestop do minibusa, ki vozi do osrednjega vhoda v Beloveško puščo. Kljub obilici prestopov bo ta pot trajala približno 5 ur in 30 minut. Ker letalo iz Moskve v Minsk leti v samo 1 uri in 20 minutah.

4. korak

Če se iz Moskve v Beloveško puščo odpeljete z avtom, se morate najprej pomakniti po avtocesti M-1 "Belorusija" skozi Odintsovo, Vjazmo in Smolensk - vse do rusko-beloruske meje. Na ozemlju Belorusije se morate peljati skozi Borisov in Minsk, nato pa se odpraviti proti Brestu, mimo Baranovičev. Po Brestu bo do cilja ostalo približno 60 kilometrov, kar pa ne bo težko premagati - navsezadnje ima Belorusija zelo dobre ceste. Čas potovanja je približno 16 ur in 30 minut. Zamuda se lahko zgodi na rusko-beloruski meji le, če je tam veliko avtomobilov.

Priporočena: