Kako Priti Do Bronnitsyja

Kazalo:

Kako Priti Do Bronnitsyja
Kako Priti Do Bronnitsyja

Video: Kako Priti Do Bronnitsyja

Video: Kako Priti Do Bronnitsyja
Video: Экскурсия по г. Бронницы | Подмосковье 2024, April
Anonim

Mesto Bronnitsy v Moskovski regiji je znano že od 15. stoletja, ko je bilo fevd moskovskih knezov. Nekaj časa je tu živel Puškinov prijatelj, decembrist Ivan Puščin. In tudi glasbenik Alexander Barykin se je rodil tukaj. Trenutno je Bronnitsy znan po svoji tovarni nakita in številnih trgovinah, ki prodajajo srebro in zlato po nižjih cenah kot v Moskvi.

Kako priti do Bronnitsyja
Kako priti do Bronnitsyja

Navodila

Korak 1

Obstaja kar nekaj možnosti za potovanje iz Moskve do Bronnitsyja z avtomobilom. Najpogostejši in najlažji način je vzdolž avtoceste Novoryazanskoe. Če želite to narediti, morate z Moskovske obvoznice zaviti na Novoryazanko in se ves čas premikati naravnost skozi Oktyabrsky, Mirny, Ostrovtsy in Zaozerye. Deset kilometrov za Zaozerye bo zavoj na Bronnitsy, po nadaljnjih petih kilometrih pa se začne obrobje mesta.

2. korak

Ker je promet na Novoryazanskoye avtocesti zelo pogosto dobesedno ohromljen zaradi zastojev, lahko pridete do Bronnitsyja po Yegoryevskoye avtocesti. Če želite to narediti, morate z Moskovske obvoznice zaviti v Lyubertsy, se peljati skozi to mesto v bližini Moskve, nato pa po Yegorjevski avtocesti skozi Kraskovo, Vyalki in Donino priti do odcepa na Mali moskovski obroč, ki ga vozniki pogosto pokličejo “Betonka”. Po tem bo do vhoda na obrobje Bronnitsyja ostalo približno deset kilometrov.

3. korak

Tretja pot od Moskve do Bronnitsy poteka po avtocesti Bykovskoye skozi mesti Žukovski in Ramenskoje. Treba je priti do odcepa na Mali moskovski obroč in se do cilja odpeljati približno pet kilometrov. V vseh treh različicah je neto čas vožnje približno 1 ura in 10 minut.

4. korak

Do Bronnitsyja lahko pridete z električnimi vlaki, ki zapuščajo železniško postajo Kazansky: "Moskva - Vinogradovo", "Moskva - peron 47. kilometer", "Moskva - Shifernaya", "Moskva - Voskresensk" in "Moskva - Ryazan". Pomembno je vedeti, da na postaji Bronnitsy ne pridete do samega mesta. Do postaje je še približno osem kilometrov. Zato se boste morali na ploščadi peljati z minibusom, pripeljal vas bo do ulice Leva Tolstoja v mestu. Skupni čas potovanja bo 1 ura 40 minut.

5. korak

Iz Moskve do Bronnitsyja lahko pridete z običajnim avtobusom. Od postaje podzemne železnice Vykhino so proge št. 324, 416 "Moskva - Bronnitsy" in št. 330 "Moskva - Zaraysk", kjer lahko pridete do avtobusne postaje v mestu "Avtostantsiya".

Priporočena: